Ballen, verbinden en borrelen…

Met enthousiasme laat ik je weten dat ik met ingang van heden de nieuwe host ben voor het Haarlemse BitterBallenBorrel netwerk. Aangezien ik leuke contacten en verbindingen met jullie heb gemaakt in het verleden attendeer ik jullie graag op dit kosteloze, inspirerende toegankelijke netwerk.

Bitterballen netwerken is “iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” en kent een vaste agenda met een spreker, bitterballen en soms een muzikale omlijsting.

Elke laatste maandag van de maand vanaf om 17.00 uur in Crown Business Center is er een wisselend thema waar jij met je business wijzer van wordt !

Klik hier om je aan te melden

Het is niet verplicht om je aan te melden, wel prettig in verband met de catering en de kwaliteit van het netwerken.

Wil je meer weten, op de hoogte gehouden worden, samenwerken, zelf een presentatie geven of je bedrijf of muziek promoten?

Neem dan gerust contact met mij op!

Over profilyzer

Naast Ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van (strategisch) Personeels- en Sociaal beleid ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op “HR 3.0” - Integratie- en toepassing van Online Marketing Strategie en Social Media gebruik van organisaties. Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker in deze virtuele wereld, uw medewerkers spelen een grote rol in uw online business. Niet alleen bereikt u een hogere productiviteit met gebruik van de juiste tools door snellere informatie vergaring, vermindering van email en verbeterde samenwerking, uw imago kan er ook mee worden versterkt. Vergeet niet dat de nieuwe generatie is opgegroeid met deze media. Door een goed beleid en de juiste strategie kunt u onjuist of onhandig gebruik in goede banen leiden. Graag help ik u HR 3.0 te implementeren op een manier die uw bedrijf past, ter verhoging van uw werknemerstevredenheid én uw bedrijfsresultaten!
Dit bericht is geplaatst in BitterBallenBorrelHaarlem met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.