Lieke Kluwen Personeelsadvies.

helpt u:

* kleur aan te brengen in uw organisatie
*  mogelijkheden voor anderen te creëren om zichzelf te ontwikkelen
*  de mensen in uw organisatie hét verschil te laten maken 😉

Ik wens u veel personeel!”

Een veel gehoorde kreet bij het lanceren van een nieuwe onderneming.

Het is een oorspronkelijk joodse uitdrukking die vaak de lachers op de hand werkt. Immers, een groot aantal medewerkers impliceert een succesvolle bedrijfsvoering. In werkelijkheid kan een groeiend personeelsbestand echter ook vaak voor slapeloze nachten zorgen. Het valt ook niet mee om iedereen tevreden te houden en al het personeel in goede banen leiden ten gunste van die succesvolle bedrijfsvoering. Wilt u plezier blijven houden in de groei van uw onderneming en staat u voor het onderdeel personeelsbeleid open voor ondersteuning en advies. Neemt u dan gerust contact met mij op.

Concrete, praktische ondersteuning en begeleiding van uw personeel op basis van een flexibele dienstverlening met een daarbij behorende flexibele wijze van tariefstelling.

Voor meer informatie: 06-22606500.

HR adviesdiensten:

Begeleiden HR afdelingen

 • Begeleiding van HR adviseurs en/of managers
 • Ondersteunen bij opzetten, reorganiseren of herindelen van HR afdelingen
 • Begeleiding van leidinggevenden bij de uitvoering van personele taken in de lijn
 • Het in balans brengen van kosten en baten van HR afdelingen
 • Het afstemmen van HR vraagstukken in uw organisatie jaarplan

HR projecten

 • Instroom, doorstroom en uitstroom binnen uw organisatie
 • Vinden, binden en boeien van personeel
 • Talent- en generatiemanagement Mobiliteits/employability trajecten
 • Verbetering van samenwerkingsverbanden
 • Wet financiële dienstverlening op orde
 • Begeleiding van kostenreductietrajecten

Tijdelijke HR oplossingenOpvang van uw HR adviesdienst op basis van:

 • Interim/freelance
 • Abonnementsvorm

Over profilyzer

Naast Ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van (strategisch) Personeels- en Sociaal beleid ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op “HR 3.0” - Integratie- en toepassing van Online Marketing Strategie en Social Media gebruik van organisaties. Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker in deze virtuele wereld, uw medewerkers spelen een grote rol in uw online business. Niet alleen bereikt u een hogere productiviteit met gebruik van de juiste tools door snellere informatie vergaring, vermindering van email en verbeterde samenwerking, uw imago kan er ook mee worden versterkt. Vergeet niet dat de nieuwe generatie is opgegroeid met deze media. Door een goed beleid en de juiste strategie kunt u onjuist of onhandig gebruik in goede banen leiden. Graag help ik u HR 3.0 te implementeren op een manier die uw bedrijf past, ter verhoging van uw werknemerstevredenheid én uw bedrijfsresultaten!
Dit bericht is geplaatst in HR advies met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.