WAvE – Geven, delen, ontvangen en verbinden rondom arbeidsmobiliteit!

Waarderpolder voor Employabillity (WAvE) is opgestart als onderdeel van het tweede Waarderpolderconvenant. Het is een onafhankelijk HR-netwerk van, voor en door lokale werkgevers ter bevordering van de een vitale arbeidsmarkt. Het doel is het verhogen van resultaat en kwaliteit van arbeidsparticipatie door uitwisseling van werknemers, kennis, ideeën en ervaring.

De inzet van WAvE voor een gezonde werkgelegenheid is in het belang van de krapper wordende arbeidsmarkt. Vraag en aanbod moeten zich daarin steeds sneller vinden en belemmeringen die werknemers ervaren bij het wisselen van baan, moeten worden weggenomen.

Match tussen kennis en competentie
De grootste uitdaging voor de arbeidsmarkt is het tot stand brengen van een goede kwantitatieve en kwalitatieve match tussen de vraag en het aanbod. Bij een goede afstemming daartussen is het mogelijk mensen duurzaam in te zetten, aan het werk te houden of naar ander werk te begeleiden. Het is van belang dat er dan voldoende aansluiting is tussen kennis en competenties, zoals opleidingsniveau en – richting. Om werkgevers te helpen bij deze uitdaging zet WAvE zich in voor het samenbrengen van het bedrijfsleven en onderwijs in Haarlem.

Maak kennis met WAvE
Werkgevers kunnen met hun deelname aan WAvE hun problemen op de arbeidsmarkt makkelijker, sneller en goedkoper oplossen. Ook met oog op toekomstige verhoging van de productiviteit. Het event ‘De Waarderpolder werkt’ is bij uitstek een gelegenheid om eens kennis te maken.

Kom ook 27 september a.s. op hét grote arbeidsmarkt event “Waarderpolder Werkt!” ontdekken wat WAvEvoor u kan betekenen als werkgever, werkzoekende, vertegenwoordiger van het onderwijs of dienstverlener op de arbeidsmarkt.

Over profilyzer

Naast Ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van (strategisch) Personeels- en Sociaal beleid ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op “HR 3.0” - Integratie- en toepassing van Online Marketing Strategie en Social Media gebruik van organisaties. Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker in deze virtuele wereld, uw medewerkers spelen een grote rol in uw online business. Niet alleen bereikt u een hogere productiviteit met gebruik van de juiste tools door snellere informatie vergaring, vermindering van email en verbeterde samenwerking, uw imago kan er ook mee worden versterkt. Vergeet niet dat de nieuwe generatie is opgegroeid met deze media. Door een goed beleid en de juiste strategie kunt u onjuist of onhandig gebruik in goede banen leiden. Graag help ik u HR 3.0 te implementeren op een manier die uw bedrijf past, ter verhoging van uw werknemerstevredenheid én uw bedrijfsresultaten!
Dit bericht is geplaatst in Arbeidsmarkt met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.