E-book “Succesvol leidinggeven”

En plotseling was die kans daar… schrijf een e-book in 2 dagen!Snap Together Model Kit

Samen met Vincent Smit (auteur van “Word succesvol via Linkedin” en “Zaken doen via Twitter” ) en 8 andere zeer bevlogen e-book schrijvers ging ik aan de slag.  Mijn onderwerp had ik al vooraf bedacht “Succesvol leidinggeven” was ontstaan uit jarenlange begeleiding van leidinggevenden. Het was me opgevallen dat leidinggevenden vaak in het diepe gegooid werden, ondanks vaak goed bedoelde toezeggingen over de begeleiding die de medewerker zou gaan krijgen in zijn/haar nieuwe rol. Leidinggevende word je nadat je het vertrouwen is geschonken door het management van de organisatie maar dan:

… ga je aan de slag, blijkt niemand tijd voor je te hebben, moet je het allemaal zelf uitzoeken, kun je door omstandigheden niet terecht voor de aangeboden begeleiding of is er geen afdeling personeelszaken waar je terecht kunt, start de training waar je je voor wilt inschrijven pas weer volgend kwartaal en begin je je reddeloos te voelen, beginnen je medewerkers te twijfelen of jij wel de juiste leider bent, dreigt het vertrouwen dat het management in je had geschaad te worden en knaagt de situatie langzaam aan je zelfvertrouwen…

Nee, natuurlijk had je dit alles anders voorgesteld en natuurlijk wil je de situatie keren maar je weet niet hoe! Het e-book “Succesvol leidinggeven” kan je helpen je weer vol zelfvertrouwen in je rol te positioneren. Dit e-book helpt je aan de hand van vragen, eerlijk in de spiegel te kijken en met behulp van online e-coaching ben je weer snel “succesvol in leidinggeven”.

Het was echt een super ervaring en mijn creatieve geest borrelt al van de nieuwe e-book plannen 🙂 Heb jij ook een idee om een e-book te schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Laat het me weten dan help ik je graag verder!

[polldaddy poll=3289800]

Over profilyzer

Naast Ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van (strategisch) Personeels- en Sociaal beleid ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op “HR 3.0” - Integratie- en toepassing van Online Marketing Strategie en Social Media gebruik van organisaties. Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker in deze virtuele wereld, uw medewerkers spelen een grote rol in uw online business. Niet alleen bereikt u een hogere productiviteit met gebruik van de juiste tools door snellere informatie vergaring, vermindering van email en verbeterde samenwerking, uw imago kan er ook mee worden versterkt. Vergeet niet dat de nieuwe generatie is opgegroeid met deze media. Door een goed beleid en de juiste strategie kunt u onjuist of onhandig gebruik in goede banen leiden. Graag help ik u HR 3.0 te implementeren op een manier die uw bedrijf past, ter verhoging van uw werknemerstevredenheid én uw bedrijfsresultaten!
Dit bericht is geplaatst in E-Learning met de tags , , , . Bookmark de permalink.