“Laat jezelf schitteren”

Het Enneagram is een eeuwenoud model dat in het Grieks letterlijk “negen”(ennea) en “punt” (gramma) betekent.

Het is niet helemaal duidelijk waar het Enneagram precies vandaan komt.

Er wordt aangenomen dat het Enneagram een paar duizend jaren geleden is ontstaan in het Midden-Oosten. De inzichten werden mondeling van generatie op generatie overgedragen. Bekend is in ieder geval dat het al eeuwen gebruikt wordt door spirituele scholen in een religieuze context voor spirituele ontwikkeling. Tegenwoordig bewijst het Enneagram zijn waarde ook op gebieden als psychologie, bedrijfsleven, relaties en opvoeding.

Maar… wist je dat het Enneagram je ook in je loopbaan heel goed op weg kan helpen?

Het Enneagram als symbool is een dynamische cirkel die negen persoonlijkheidstypes en hun onderlinge interacties beschrijft. Elk type heeft zijn eigen strategie die succes geeft, maar ook beperkingen met zich meebrengt; negen patronen van denken, voelen en handelen. Het is een levend model en helpt je om:

 • Jezelf te accepteren zoals je bent
 • Inzicht te verschaffen in waarom je bent wie je bent
 • Je op weg te helpen in verandering, indien je dit zelf wenst!

Nieuwsgierig naar wat het Enneagram voor jou kan betekenen? Doe de gratis Enneagram test!

“Laat jezelf schitteren”

Wat u altijd al wilde weten over het Enneagram:

 • Enneagram? Oh werkt dat zo…ebook Enneagram
 • Wat betekent het Enneagram
 • Herken de “Wet van Octaaf” in je leven
 • De heilige drie eenheid en je eigen kracht
 • De invloed van de “wet van zeven”
 • Leer of je een hoofd – hart of buik mens bent
 • Ontdek je eigen persoonlijkheidstype
 • ….. en wat vleugels en pijlen voor invloed hebben
 • Tot  slot leer je ook nog je kernkwaliteiten herkennen
 • Wil je meer weten, stel gratis je e-vragen
 • Of kom naar de workshop “Laat jezelf schitteren”
 • En nog veel meer…..

Download dan nu mijn ebook en Ontdek uw Ennegram!

Over profilyzer

Naast Ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van (strategisch) Personeels- en Sociaal beleid ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op “HR 3.0” - Integratie- en toepassing van Online Marketing Strategie en Social Media gebruik van organisaties. Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker in deze virtuele wereld, uw medewerkers spelen een grote rol in uw online business. Niet alleen bereikt u een hogere productiviteit met gebruik van de juiste tools door snellere informatie vergaring, vermindering van email en verbeterde samenwerking, uw imago kan er ook mee worden versterkt. Vergeet niet dat de nieuwe generatie is opgegroeid met deze media. Door een goed beleid en de juiste strategie kunt u onjuist of onhandig gebruik in goede banen leiden. Graag help ik u HR 3.0 te implementeren op een manier die uw bedrijf past, ter verhoging van uw werknemerstevredenheid én uw bedrijfsresultaten!
Dit bericht is geplaatst in E-Learning met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.